lauantai 1. joulukuuta 2012

:)

Tämä päivä oli mukava! Meillä meni esitys tosi hyvin ja lapset oli innoissaan mukana. Ei tarvinnut itse keksiä, missä se lumihiutale näkyy tai käyttää (ali)palkattua apulaista, kun lapset heti kertoivat, missä se on. Ja siinä alussakin olivat tosi kivasti mukana ja saatiin selvitettyä kirjeessä ollut vihje :) Ehdotuksiksi tuli mm. villaa ja lunta, mutta löydettiin se pilvikin sieltä lopulta. Oli kiva huomata, että itse osasi kuitenkin vähän improta siinä, kun ehdoteltiin villaa ym. nii ei menny lukkoon vaan sai juttelemalla avattua vihjeen. Sanna haastatteli jotain muitakin lapsia, mutta meidän Eeli (3,5v.) sanoi, että "aika hyvä oli kyllä!" Ja tämähän tarkoittaa tämän lapsen kohdalla, että tykkäsi kyllä kovasti :) Eeli seurasi myös kaikki muut esitykset ja kehui kaikkia onnistuneiksi. Ja selvästi lasten reaktioista huomasi, että tykkäsivät kaikista.

Jos jotain opittavaa jäi, niin varmasti kaikilla ryhmillä äänen käyttö on sellainen asia, joka tulisi ottaa vielä paljon paremmin huomioon. Tilassa oli taustahälyä ja yleisöä oli paljon, joten normaali puheääni ei riitä lähellekään. Itse ainakin puhuin jo niin kovaa, kun vaan lähti yskäisestä kurkusta, ilman että muuttui huutamiseksi ja sekään ei meinannut kuulua tarpeeksi kovaa ihan taka riviin. Onneksi suurin osa lapsista istui siinä edessä, niin he varmaan kuulivat.

Sääli, että näin iso työ nähtiin ja saatiin esittää vain yhden kerran :/ Ei taida keretä nimittäin enää päiväkotivierailulle, kun joululoma lähestyy. Meidän ryhmästä ainakin häippää osa jo ensi viikolla. Mutta ainakin minua tämä innosti tekemään nukketeatteria tai miksei muutakin teatteria. Lasten kanssakin voisi toteuttaa jonkun pienen näytelmän hieman pidemmällä harjoitusajalla. Itse siinä olisi auttamassa ja ohjaamassa. Sitähän voitaisiin vaikka lasten kanssa tehdä ensin omat käsi- tai sorminuket ja näytellä niillä ;) Saataisiin pidempi projekti kasaan.

I like it! Kiitos kaikille!

3 kommenttia:

  1. Siinä tilassa olisi varmaan tarvittu äänentoistoa, jotta replat olisivat kuuluneet takariviin asti. Taustahäly oli tosiaan melkoinen ja kun esiintyjät vielä puhuivat pöydän alta.

    VastaaPoista
  2. Millä aikavyöhykkeellä tämän blogin kello oikein tikittää?

    VastaaPoista
  3. Tämä tikittää ihan ikiomassa ajassaan :)

    VastaaPoista